Blogunkról

Nyiss tetőablakot a világra!

Az Ablak a tetőbe blog bemutatkozik

Kinőtted régi lakásod, házad, és a tető alatti teret is szeretnéd kihasználni? Netán építkezésbe kezdenél vagy házat vásárolnál? Átalakítás vagy felújítás előtt állsz? Inspirációt gyűjtesz? Szeretnél végre álmaid otthonába költözni? Nem tudod még, hogy hol és hogyan alakítanád ki azt? Jól jönne pár szakértői tanács ahhoz, hogy lásd, hogyan lesz egy inspiráló elmentett fotóból megvalósult lakótér? Bármelyik is igaz rád, az Ablak a tetőbe oldalt neked találtuk ki!

Itt minden egy helyre kerül, akár építkezésről, akár átalakításról van szó, végig vezetünk egy izgalmas úton, ami az álomotthonodhoz vezet! Blogunkon rendszeresen osztunk majd meg Veled inspiráló ötleteket, hasznos infókat építéssel, felújítással vagy épp tetőtér-beépítéssel kapcsolatban, plusz azt is megtudhatod majd, hogyan lehet még több természetes fény az otthonodban és miképp válhat egészségesebbé a lakótered. És ez csak a kezdet!

Nekünk fontosak a Te elképzeléseid, kérdéseid, ezért ha van olyan téma, ami érdekel, de sehol máshol nem olvashattál még róla, keress minket bátran az elérhetőségeinken!

A tetőbe épített ablakok alatti otthonok teljességében hiszünk. Abban, hogy ha ezt a teret választod az otthonodnak, a határ tényleg a csillagos ég – látványban is.

Kezdd el a böngészést most, és álmodd újra az otthonod az Ablak a tetőbe szerkesztőivel!Oldalunk üzemeltetésének támogatója a VELUX Magyarország Kft.