A díj kötelez - avagy miért éri meg elismert gyártót választani?

A tetőépítés vagy tetőfelújítás olyan feladat, amire ideális esetben csak egyszer kell vállalkoznod, hiszen a jó tető egy életre szól. Ám ehhez nemcsak szakszerű kivitelezésre, hanem minőségi alapanyagokra is szükség van. Cikkünkben azt járjuk körbe, hogy miért érdemes elismert, díjnyertes gyártók termékeit választanod. Tarts velünk!

Az egyszerűbb otthonfelújítási folyamatokkal (mint például a festés, burkolás) szemben a tetőfedés magas kockázattal jár, hiszen nagy beruházásról van szó, mind az anyagiakat, mind a munkálatok volumenét tekintve. Ráadásul, míg egy elrontott falfestés általában csak esztétikailag zavaró, a rosszul kivitelezett tető otthonod biztonságát is veszélyezteti, és jelentősen ronthatja a tető alatti tér komfortérzetét. Arról nem is beszélve, hogy balesetveszélyes is lehet hozzányúlnod megfelelő tudás, tapasztalat és eszközök nélkül.

Szakképzettség híján nem tanácsos tehát belefogni DIY tetőmunkába, de még az is kihívás lehet, hogy a minőségét tekintve egyre szélesebb skálát lefedő választékból megtaláld a legjobb tetőfedő alapanyagokat. Amennyiben kockázatmentesen szeretnél tetőépítésbe vagy -felújításba kezdeni, érdemes a gyártók elismeréseit is számba venned. A díjak ugyanis nemcsak a cégeknek adnak visszajelzést a munkájuk eredményességéről, hanem a vásárlóknak is irányt mutatnak a megbízható, minőségi, innovatív tetőfedő anyagok és -kiegészítő elemek felé. 

Ilyen termékeket kínál például a Terrán, amely hazai és nemzetközi porondon is számos díjat nyert tetőcserepeivel. Idén sokadik alkalommal tudhatja magának a Business Superbrands, Superbrands, valamint Magyar Brands elismeréseket. Hét termékcsaládja pedig a Hazai Termék védjegyet használók büszke és tudatos körét erősíti. Innovatív fejlesztése, a Generon napelemes tetőcserép is sorra gyűjti a rangos szakmai elismeréseket (például Construma Nagydíj, Red Dot Termékdizájn 2021). Sőt, nemcsak a szakma, de a fogyasztók szerint is kiemelkedőek a termékeik: a legújabb Best Buy Award díjukat azzal érdemelték ki, hogy a vásárlók a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-t nevezték meg a legjobb ár-minőség arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. 

terran-banner-1


Ezt a bejegyzést 2021. június 28-án tettük közzé.