A hiteles tájékoztatás szerepe döntéseinkben

A Terrán a környezettudatos megoldások mellett abban is eltökélt, hogy hiteles tájékoztatást nyújtson olyan nagy horderejű kérdésekben, mint otthonunk felújítása vagy építése.

 

A Stratégiai Párbeszéd Intézete és a Climate Action Against Desinformation (CAAD) tanulmánya szerint jelentős károkat okoznak a dezinformációk a klímaváltozás elleni küzdelemben. A klímaálhírek azonban személyes döntéseinket is erősen befolyásolják. Ezért minden eddiginél nagyobb jelentősége van a megbízható információknak. Akár olyan kérdésekben is, mint otthonunk korszerűsítése, felújítása. 

 

Minden egy helyen: TetőtÉpítek 

Amikor olyan kérdésekről kell döntenünk, amelyekben kevésbé vagyunk otthon, ráadásul hosszú évtizedekre hatással lesz az életünkre, akkor mindenki igyekszik a lehetőségeihez mérten tájékozódni.  A Terrán számára kiemelten fontos kérdés a hiteles tájékoztatás, ezért TetőtÉpítek felületén releváns információkkal segíti a döntés meghozatalát, legyen szó napelemes tetőcserépről, ereszcsatornáról vagy cseréptípusról. A referenciafotók, videók, edukációs anyagok mellett kalkulátorok is segítenek a döntésben: a tetőcserepek és az ereszcsatorna-rendszer mellett a Terrán Generonra is kérhetünk díjmentes, nagyságrendi számítást a Terrán TetőKalkulátor segítségével. 

 

A környezettudatos Generon, a légies Synus 

A Generon napelemes tetőcserép a Terrán legzöldebb megoldása és mind esztétikailag, mind kialakításában különlegesnek mondható. Minden cserép egy-egy szolárpanelként működik, a tető síkjába illeszkedik. A Generon edzett üveglapjai tökéletes védelmet nyújtanak a környezeti kihívásokkal szemben. 

Ha fontos szempont a könnyű súly is, akkor a Terrán Synus termékcsaládja a legjobb megoldás: az ellenálló, légies tetőcserép kilencféle színben és négyféle felületkezelési eljárással kapható, amelyekkel kiváló kopásállóságú felületet kapunk. A felületkezelések környezetbarát gyártási technológiával készülnek, nélkülözik az oldószert és az ammóniát. 

synus-tetocserep-banner


Ezt a bejegyzést 2023. június 28-án tettük közzé.