Az információ kulcsfontosságú a jó döntések meghozatalához

Magától értetődő, hogy információ nélkül nehezen igazodunk ki a világban, legyen szó az élet apróbb vagy nagyobb döntéseiről. Tájékozódunk, ha iskolát keresünk a gyerekünknek, ha építkezünk vagy felújítunk. A Terrán számára fontos, hogy megfelelő információval támogassa a döntés előtt állókat.  

 

TetőtÉpítek: minden kérdésre választ kapunk 

Amikor építkezünk vagy felújítunk, olyan területre tévedünk, amelyet nagy valószínűséggel kevésbé ismerünk. Már a kezdet kezdetén, az elképzelés fázisában is segít, ha van hova fordulnunk, ötleteket meríthetünk, inspirációkat gyűjthetünk. Rengeteg kérdés merülhet fel, például milyen cserép mellett döntsünk, milyen tető illik a házunkhoz, mi mindent érdemes tudni a napelemes tetőcserépről vagy miért érdemes rendszerben gondolkodni. A Terrán éppen az információhoz való hozzáférés fontossága miatt készítette el TetőtÉpítek felületét, ahol minden, tetőépítéssel kapcsolatos kérdésre választ kapunk, olyanokra is, amelyek talán elsőre eszünkbe sem jutnak. A TetőtÉpítek oldalon nem csupán részletes és hasznos információkkal találkozhatunk, hanem referenciafotók, edukációs anyagok, videók segítik az inspirálódást, a tervezést, könnyítik meg a vásárlást, sőt a kivitelezést is. A felületen személyre szabott Generon ajánlatot kérhetünk, sőt abban is segítséget kapunk, hogy megtaláljuk a legjobb szakembert álmaink otthonának megvalósításához. 

Hiteles információk és környezettudatosság 

A Terrán nemcsak abban elkötelezett, hogy segítsen döntéseink meghozatalában, hanem megoldást kínál a zöldenergia-termelésre is, a Generon napelemes tetőcseréppel. A Terrán megoldása abban egyedi, hogy minden cserép külön-külön szolárpanelként működik, így tökéletesen illeszkedik a tető síkjába. A napelemes tetőcserép edzett üveglapjai maximális védelmet nyújtanak a jégesővel, széllel és más mechanikai behatásokkal szemben. A napelemek felhős időben is akár 50-90%-os kihasználtsággal képesek működni. 

terran-generon-banner-1


Ezt a bejegyzést 2023. március 28-án tettük közzé.