Ha csak egy kiadványt olvasol el tetőfelújítás előtt, ez legyen az!

Számos okból dönthetünk a tetőfelújítás mellett. Elöregedtek a tetőcserepek vagy a tartószerkezet, energiahatékonyabb megoldást vagy épp élhetőbb tetőteret szeretnénk, de akár esztétikai okok is állhatnak döntésünk mögött.

A jó tető ismérve, hogy nem kell rá gondolni a hétköznapokban. Nem kell javítgatni, biztonságban érezzük magunkat alatta bármilyen szélsőséges időjárási körülmények között, a tetőtér pedig élhető télen és nyáron is, nem szökik a meleg, nem tapasztalunk párásodást vagy penészesedést. Mindez nemcsak a tetőcserepeken, de a teljes tetőrendszeren múlik. 

Ebben a folyamatban számos eszköz lehet a segítségünkre, ahol viszont mindent megtalálunk egy helyen, az a BMI Bramac ingyenesen letölthető digitális e-könyve, a Felújítási Kisokos, amely rengeteg hasznos tanáccsal segíti a felújítás előtt állókat. Aki végigolvassa a kiadványt, többek között olyan kérdésekre fog választ kapni, mint: 

  • milyen esetekben érdemes belevágni a tető felújításába, 
  • honnan lehet inspirációhoz jutni, 
  • milyen költségekkel kell számolni, 
  • hogyan érdemes szakembert választani, 
  • kitől kaphatunk szakértői támogatást. 

A 13 fejezetet tartalmazó, 46 oldalas e-könyv a tetőfelújítás legfontosabb fázisait veszi végig, emellett külön fejezetet dedikáltunk a padlásterek és tetőterek beépítésének. Utat mutat akkor is, ha fogalmunk sincs, milyen tetőcserepekben gondolkodhatunk egyáltalán, de a tetőtartozékok között is segít eligazodni. A szakemberválasztásban is segít, és energetikai kérdésekben is támogat, továbbá a tetőtér beépítéséhez is ad néhány tippet. 

bramac-felujitasi-kisokos-tartalomjegyzek

A pdf formátumú e-book ingyenesen letölthető, és számos okoseszközön olvasható, de akár ki is nyomtatható. A tetőfelújítás előtt állóknak bátran ajánljuk, de azoknak is, akik csak érdeklődnek a téma iránt. A letöltéshez csak néhány adatot kell megadni, és már érkezik is a link a hasznos olvasnivalóhoz a postaládába.   

A letöltéshez az adatokat a bramac.hu oldalán lehet megadni a lenti bannerképre kattintva. 

Jó olvasgatást és sikeres felújítást kívánunk!  

felujitasi-kisokos-tetohoz


Ezt a bejegyzést 2022. augusztus 28-án tettük közzé.