Hogyan lehet jobb tetőd olcsóbban?

Az Otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően jelentős anyagi segítséggel kezdhetsz bele a tetőépítésbe és -felújításba. Ám az állami támogatásokon kívül érdemes más kedvezményeket is felderíteni, hogy otthonod minél szebb, értékállóbb és ellenállóbb fedést kaphasson.

Egy korszerű, szerkezetileg és esztétikailag is megfelelő háztető kivitelezése bizony komoly beruházás, éppen ezért alaposan érdemes megfontolni a lehetőségeket, mielőtt döntesz – legyen szó akár a tetőfedő szakemberekről, akár az alapanyagokról, akár a pénzügyi megoldásokról. A jelenleg elérhető különféle állami támogatások – mint a CSOK, Otthonfelújítási támogatás, MFB energetikai korszerűsítési hitel, Babaváró kölcsön – nagy segítséget jelentenek, ha nem áll rendelkezésre kellő saját forrás. 

Érdemes az egyes gyártóknál is körbenézni, hiszen olyan kedvezményekkel is találkozhatsz, amelyekkel tovább csökkentheted a felújításra szánt keretet, miközben a minőségi alapanyagról, termékekről, valamint a hosszabb időtartamra vállalt garanciákról nem kell lemondanod. 

A páratlan akcióknak köszönhetően tehát kisebb anyagi ráfordítással varázsolhatod komfortosabbá és energiatakarékosabbá otthonodat, ugyanakkor az ingatlan értékét és családod életminőségét jelentősen növelheted – aminél nincs nagyobb kincs. 

A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. tavaszi Kincsesház akciója jó megoldás lehet akkor is, ha az állami támogatásokkal valamilyen okból nem tudsz, nem kívánsz élni. Ha tetőfóliára, tetőhőszigetelésre, kúpalátétekre, ereszcsatornára vagy vihar- és ereszkapocsra van szükséged, válogass a különböző ajánlatok közül, vagy nyerd vissza akár bruttó 1 millió forintig új tetőd anyagdíját, ráadásul tiéd lehet egy 2 kWp teljesítményű Terrán Generon napelemes tetőcserép is. 

terran-kincseshaz


Ezt a bejegyzést 2021. április 22-én tettük közzé.