Így készítsük fel házunkat a tavaszra

A tavasz beköszöntével nemcsak a kerttel tanácsos törődni, hanem a házunkkal is. Célszerű alaposan átvizsgálni a téli hónapok után, hogy az esős, szeles április ne okozzon meglepetést és károkat otthonunkban.

 

Mutatjuk, mit érdemes alaposan szemügyre venni a házunkon. 

Ereszcsatorna 

A téli csapadék, fagy, letört gallyak megakadályozhatják a víz elfolyását. Ha bizonytalanok vagyunk a magasban, hívjunk inkább szakembert! Ellenőrizzük nem keletkezett-e sérülés, nézzük meg az ereszcsatorna lejtését és a rögzítéseit is. 

Tetőcserepek 

Vessünk egy pillantást a tetőcserepekre is! Figyeljük meg, hogy látunk-e hiányt, elmozdulást, törött, meglazult cserepet, mohásodást vagy foltokat. Előfordulhat, hogy új cserepezésre van szükségünk, ilyenkor érdemes olyan tetőcserepet választanunk, amely felületkezelt. A Terrán tetőcserepei négyféle felületkezeléssel kaphatók, amelyek hosszú ideig garantálják otthonunk védelmét. 

A gazdaságos tetőcserép 

A Terrán leggazdaságosabb cserepe a Renova Plus, amely a legjobb árban garantálja a magas minőséget. Négyféle színben (tégla, natúr, sötétbarna és fekete) érhető el, ColorSystem felületkezeléssel, amely nemcsak a kopásállóságot, hanem a színvédelmet is biztosítja. 

A legkönnyebb tetőcserép 

Felújításnál különösen fontos, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja-e az új tetőcserepeket. A Terrán Synus tetőcserepe könnyű, de erős. A Terrán legkönnyebb cserepe kilenc árnyalatban, négyféle felületkezelési eljárással érhető el. Az Elegant elegáns megjelenést ad a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusoknak, a ColorSystem a meggypiros és mogyoróbarna cserepek színét teszi mélyebb tónusúvá, a Resistortól sima kidolgozottságúak, ellenállóbbak lesznek a Mocca, Korall és Carbon cserepek. A ClimaControl felületkezelés pedig a Moon cserepeknél csökkenti a héjazat felmelegedését. 

terran_banner_leggazdasagosabb_tetocserep


Ezt a bejegyzést 2024. április 15-én tettük közzé.