Jó hírünk van, ha te is napfényre vágysz!

A VELUX vállalat célul tűzte ki, hogy a lehető legmagasabb szinten szolgálja ki a vásárlói igényeket. A tetőablak-kínálat legújabb fejlesztéseinek segítségével a szakemberek olyan otthonokat tervezhetnek, amelyek amellett, hogy illeszkednek az ott élők életstílusához, jobb életminőséget tesznek lehetővé és napfénnyel árasztják el az otthonokat. Nézzük meg az újdonságokat!

 

Nagyobb üvegfelület, több természetes fény 

Az energiatakarékos, 3-rétegű üvegezésű tetőtéri ablakok kínálata (GLL, GLU termékkódok) új méretekkel bővül, így mindenki a helyiséghez legoptimálisabban illeszkedő nyílászárót vásárolhatja meg. Ennek köszönhetően még több napfény jut be az ablakon keresztül a szobába, és gyönyörű kilátást biztosít a szabadba.  

 

Új, ergonomikusan kialakított felső kilincses tetőablakok a könnyebb használatért 

Minden VELUX tetőablak ThermoTechnologyTM hőszigetelő rendszerrel és extra gumitömítéssel rendelkezik: ez a párosítás pedig egy egyedülálló, huzatmentes, kiválóan hőszigetelő rendszert alkot, amely energiahatékony védelmet nyújt bármilyen időjárási körülmény esetén. A cég idén egy funkcionális fejlesztést is bevezetett: a GZL, GLL és GLU kódjelű tetőtéri ablakok ezentúl új, ergonomikusan kialakított felső kilinccsel kaphatók, mely könnyebb használatot és nagyobb biztonságot nyújtanak.  

ujdonsag-a-velux-vallalatnal-ID10159579_XXL 

Egyszerű és biztonságos kijutás a tetőre 

Az intelligens tervezés a VELUX vállalat szakemberei számára azt jelenti, hogy az otthonnak nem csak átadáskor kell tökéletesnek lennie, hanem a karbantartásnak is könnyen és biztonságosan elvégezhetőnek kell lennie. Ehhez pedig elengedhetetlen a tetőhöz való hozzáférés. Ennek érdekében a tetőkijárat kategóriában is bővült a kínálat: energiatakarékos 3-rétegű üvegezéssel, 66x118 cm-es méretben, amely a GZL és GLL tetőtéri ablakokhoz hasonló, új, ergonomikus kilinccsel van felszerelve. Az új tetőkijárat kiváló minőségű fenyőfából készült, és karbantartási célokra, valamint biztonsági okokból hozzáférést biztosít a tetőhöz.   

 

Energy+ beépítő készlet  

Ahhoz, hogy a vásárlók hosszú évekig élvezhessék a tetőablakok által nyújtott előnyöket, minőségi termékekre van szükség. A VELUX tetőtéri ablakokat úgy tervezték, hogy hosszú évtizedekig szolgálják tulajdonosukat. Az ablakok hatékonyságának maximalizálásához minőségi beépítés is szükséges: az optimális szigetelés feladata, hogy télen melegen, nyáron pedig hűvösen tartsa a helyiségeket. Az Energy+ beépítő készlet ezért a burkolókeretek mellett mostantól már a további szigetelést, vízzárást, vízelvezetést szolgáló termékeket alapfelszereltségként tartalmazza.   

 

Basic burkolókeret készlet  

A beépítési folyamat egyszerűsítése érdekében a vállalat bevezeti a Basic burkolókeret készletet is: a korábbi 0000 burkolókeretet felváltja az 1000-es számozású burkolókeret (pl. EDW MK06 1000), amely egy csomagolásban tartalmazza a vízelvezető csatornát, a BFX alátétfóliát és elődjéhez képest számos kisebb fejlesztést.  

 

Műanyagmentes burolókeret csomagolás  

A VELUX termékek csomagolásának többsége már most sem tartalmaz műanyagot, és 2023 végére a vállalat azt tervezi, hogy a burkolókeret kínálat csomagolása teljes mértékben műanyagmentessé válik.  

  

A VELUX vállalat szakemberei már több mint 80 éve gyártanak minőségi, hosszú élettartamú tetőablakokat, és a vállalat elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, ezért egyre hatékonyabb megoldások után kutatva mindig valami újdonságot kínál vásárlóinak. Célja, hogy az építészek és az építkezők partnerként támaszkodhassanak rá, ha dizájnról, ergonómiai megoldásokról, energiahatékonyságról és időtálló termékekről van szó. Az idén tavasszal bejelentett újítások fókuszában az ergonómiai szempontok mellett az áll, hogy még egyszerűbbé tegyék a beépítési folyamatokat. 

 


Ezt a bejegyzést 2023. május 25-én tettük közzé.