Mire használhatom a VELUX Szervizszolgaltatást?

Bár a tetőbe illeszthető ablakokat évtizedekre tervezzük, még a legkiválóbb minőségű termékek is időszakos karbantartást igényelnek. Amennyiben szervizszolgáltatásra, alkatrészpótlásra vagy javítási információra van szükség, a VELUX Szerviz megoldást nyújt. 

 

Annak érdekében, hogy a VELUX tetőbe illeszthető megoldások teljes élettartamuk alatt megfelelően működjenek, így értékállóságuk biztosítva legyen, időszakos karbantartást és átvizsgálást igényelnek, amit a szervizszolgálat végez el. Ezzel a napi használat hatásait és a külső körülmények hatásai helyreállíthatók. A VELUX szervizcsoportja jól képzett szakértőkből áll. Amellett, hogy elvégzik az időszakos karbantartást, kicserélik az elhasználódott alkatrészeket, és elvégzik a szükséges javításokat is. 

karbantartoszett-ID10094244_139776-01-XXL 

Milyen szervizszolgáltatást vehetek igénybe? 

  • Általános karbantartás: évente javasoljuk elvégeztetni, hogy megőrizzük/visszaállítsuk az eredeti állapotot. Szakembereink elvégzik a forgópántok, vasalatok és zárszerkezetek kenését; a billenő vasalatok, zárkszerkezetek beállításait ellenőrzik és korrigálják szükség esetén, meghúzzák a csavarokat. A port és pollenszűrő filter vagy szivacs tisztítását elvégzik. Szilikonos ápolószerrel leápolják a légzáró gumitömítéseket, ellenőrzik az ablak külső takarólemezeit és a vízzáró tömítéseket is. 
  • Segítség az ablakok karbantartásához otthon – Javítókészlet: Az időszakos karbantartás házilagosan is elvégezhető a megfelelő VELUX javítókészlet csomagokkal. 
  • Alkatrészek cseréje: A legtöbb alkatrész akár házilag is kicserélhető. 
  • Alkatrész értékesítés: A szükséges alkatrészek könnyen beszerezhetők a VELUX Alkatrész webáruházból. 
  • Üvegcsere: Ha az ablak állapota nem indokolja a cserét, attól még az üvegből válthatsz jobbra. 
  • Árnyékolók, redőnyök karbantartása és javítása: az árnyékolók nem igényelnek kenést vagy karbantartást. Tisztításuk egyszerűen nedves ronggyal történik, időszakosan elegendő áttörölgetni. Ugyanakkor a kopó alkatrészek cseréje szükségessé válhat. 
  • Gyártói szakvélemény készítése: Viharkár vagy egyéb biztosított káresemény bekövetkeztével szükséges lehet a javíthatóság megállapítása.  
  • Füstelvezető rendszerek karbantartása: A szervizszolgálatot nyújtó szakembereink tűzvédelmi szakvizsgával is rendelkeznek, így jogosultak a beépített hő- és füstelvezető rendszerek karbantartására is. 

További információt a szolgáltatásokról itt találsz: https://www.velux.hu/vevoszolgalat/vasarlas-utan/tetoteri-ablak-szerviz  

 

A VELUX szervizszolgálat az ország bármely területén elérhető. Jótállási idő alatt és a lejárta utána is kedvező díjszabással végzik el a VELUX termékek szakszerű karbantartását és javítását. Azt is meg tudják állapítani, hogy eljött-e az ablakcsere ideje.

 


Ezt a bejegyzést 2023. szeptember 5-én tettük közzé.