Ne tántorítsd el magad: a VELUX fényzáró rolót te is felszereled 15 perc alatt!

Közeleg az igazi nyári kánikula, itt az ideje felkészülni rá! Bár a természetes fénynek örülünk, de vannak olyan időszakok, amikor elbújnánk a napfény elől, például a rekkenő hőségben. Ebben a bejegyzésben a belső árnyékolók felszereléséről írtunk.

 

A VELUX tetőablakok belső árnyékolásáról egyszerűen gondoskodhatsz. Neked csak ki kell választani a helyiségbe illő árnyékolót, beszerezni, majd magad is felszerelheted. Nem kell mesterembert hívnod, de még csak méricskélned vagy vagdosnod sem.  

 

Hogyan lehetséges ez? 

  • A VELUX belső árnyékolókat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a VELUX tetőablakokhoz. 
  • A csomagolás mindent tartalmaz, amire szükség van a belső árnyékoló rögzítéséhez. 
  • A VELUX tetőtéri ablakokat előszerelt rolótartókkal látták el, hogy a belső árnyékolók utólagos rögzítése egyszerű legyen. 

 

Mit kell tennem, hogy használhassam a rolót? 

  • Mindössze annyi a teendőd, hogy rá kell pattintani a VELUX belső árnyékolót a tetőablakon lévő előszerelt rolótartóra. 
  • Második lépésként pedig az oldalsó síneket kell a helyükre rögzítened. 

 

Mit tehetek, ha nem látok az ablakon rolótartót? 

  • Előfordulhat, hogy az előszerelt rolótartó hiányzik az ablakról, mert esetleg korábban leszerelték vagy letört. Ebben az esetben meg kell rendelni a ZOZ 230 kiegészítőt, és ennek felszerelésével kell kezdeni. 

 

Csupán 15 percre van szükség, hogy használatba vehesd a kiválasztott belső árnyékolót. 

 

Természetesen a csomag a beépítési tájékoztatót is tartalmazza. 

 

Ha további információra van szükséged az előzetes tájékozódáshoz, ezen az oldalon videós segédleteket is találsz! Kattints ide: https://www.velux.hu/termekvalasztek/tetoablakarnyekolok/fenyzaro-rolo#Installation 

 


Ezt a bejegyzést 2024. június 8-án tettük közzé.