VELUX térdfalablakkal a város a lábaid előtt hever

Egyetlen ablakkal sem rossz a kilátás a tetőtérből, de ha még jobb élményre vágysz, ne hagyd figyelmen kívül az ablak alatti teret! Gondoltál arra, hogy ezt is ablakkal építsd be? Ha térdfalablakkal egészíted ki a tetőablakot akkor lefelé, egészen a padlóig bővítheted. Így teljes és akadálytalan kilátást nyerhetsz a külső környezet felé

A térdfalablak esztétikai szempontból is különleges és egyedi látványt nyújt. Képzeld el a hálószobád úgy a térdfalas ablakok mellett, hogy az ágyadon hasalva felülről rálátsz a tájra. Megjött a kedved hozzá? Ha karosszékben olvasgatsz, akkor is elmélázhatsz egy-egy pillanatra és élvezheted az akadálytalan kilátást. Tavasszal, amikor az első napsugarak mellett még kint hűvösebb az idő, az ablakon át bekacsintgató napsugarak a lábaidat is melengethetik. Fedezd fel és élvezd a tetőtéri ablak és térdfalablak kombinációjában rejlő értékeket!  

Közvetlen kapcsolat a környezettel a VELUX térdfalablak által

Zavartalan kilátás, közvetlenebb kapcsolat a környezettel

A VELUX térdfalablakkal megnövelt ablakfelület több természetes fényt enged be a belső térbe és ezáltal javítja a beltéri komfortot. Az ablakok között keskeny elválasztó található, amely elegáns és esztétikus látványt ad.

A két egymás fölé épített tetőtéri ablak és térdfalablak önmagában is akadálytalan kilátást nyújt, de a legnépszerűbb beépítési verzióban kettőt is építenek egymás mellé. Ezzel az ún. kombi megoldással a kilátás is duplájára nő.  

A térdfalablak fix vagy nyitható verzióban is kapható. Ha nyitható verzió esetében aggódnál a gyermekek biztonságáért, biztonsági zárral is felszerelhető. 

Legyen olyan hálószobád, mintha nyaralnál! Ha a kilátást csodálnád, a lábaid előtt hever a táj, ha pihennél, az előre felszerelt VELUX fényzáró rolóval beállíthatod a számodra tökéletes sötétséget nap bármely szakában.   

Mennyibe kerül? 

Ha a felső ablaknak panoráma ablakot választunk, 2- vagy 3-rétegű üvegtől függően a VELUX GPL panoráma ablak, a VFE térdfalablak és a beépítéshez szükséges burkolókeret ajánlott fogyasztói ára kb. bruttó 4-500.000 Ft között alakulA beépítés összege szimpla esetben (egy tetőtéri ablak + egy térdfalablak) minimum 150-200.000 Ft-tól indul és kombi beépítésnél (két tetőtéri ablak + két térdfalablak) is legalább 300-400.000 Ft-tal kalkulálható. Az ár függ attól is, hogy igényel-e speciális ácsmunkát a tető.  


A bejegyzést 2020. március 27-én publikáltuk.