Virtuális vagy valódi bemutatóterem, melyiket, mikor válasszam?

A napfény minden tetőtérnek jól áll. Még a leggondosabb és különleges lakberendezéssel tervezett emelet sem tud kibontakozni, ha a fényviszonyok nem megfelelőek. Az egészségügyi hatásokat pedig még nem is említettük. Éppen ezért a tetőablakok kérdésköre kulcsfontosságú a tetőtér felújítása, beépítése során. A VELUX virtuális és valós bemutatótermek ebben segítenek. 

VELUX Virtuális Bemutatóterem 

Az ötletelés, tervezgetés szakaszában még nem feltétlenül kell a kanapéról a kocsiba átülni, hogy személyesen is lássuk a lehetőségeket. A VELUX Virtuális Bemutatóteremben bárhonnan tehetünk egy sétát, ehhez csak számítógépre vagy telefonra, és internetre van szükség. Nem kell így egyszerre több órát rászánni a projektre, pár lopott percben is tudunk vele foglalkozni. Fel tudjuk mérni, hogy milyen választék áll a rendelkezésünkre, könnyebben el tudjuk képzelni, hogy az áhított nyílászáró hogyan fog majd mutatni a mi tetőterünkben. Sőt, az is könnyen előfordulhat, hogy egy olyan megoldásba szeretünk bele, ami felülírja minden addigi tervünket, és az lesz a tetőtér ékköve. VELUX tetőerkély láttán például előfordulhat ilyen eset. :) 

A Virtuális Bemutatóteremben nemcsak a színes termékválasztékot találjuk, hanem az apróbb részletekbe is bele tudunk merülni. Például, hogy alul vagy felül legyen-e a tetőablak nyitókarja, milyen vastagságú és fajtájú legyen az ablaküveg, milyen legyen a kerete, milyen extra, okos, automatizált funkciókat választhatunk. Az inspirálódás mellett egy átfogó képet is kapunk a tetőablakokról és -erkélyekről. Ha beleszeretünk valamibe, és az előzetes mértani számítások és pénzügyi kalkulációk alapján mindenhogy belefér a keretbe, akkor érdemes felkerekedni, hogy élőben is szemügyre vehessük, megtapintsuk, kipróbáljuk, mindezt már felkészülten.  

Korábbi cikkünket a Virtuális Bemutatóteremről ide kattintva tudod elolvasni. Magáért a Bemutatóteremért pedig ide kattints! 

VELUX bemutatóterem Budapesten 

A kényelmes inspirálódás és otthoni, nyugodt, saját tempóban történő felkészülés után érdemes személyesen is meglátogatni a fővárosban található VELUX bemutatótermet. A szakmai segítségnyújtás mellett, élőben meg tudjuk tekinteni a kiszemelt terméket, ki tudjuk próbálni, hogy tényleg kényelmes-e a nyitási mód, amit előzetesen megálmodtunk. Össze tudjuk hasonlítani a kereteket, ablaküvegek fajtáját és vastagságát, ki tudjuk próbálni az automatizált funkciókat.  Láthatjuk a fénycsatornákat és hőszigetelt felülvilágító kupolákat. Ki tudjuk választani, hogy a több mint 1800 szín közül melyikben fog az árnyékoló legjobban passzolni a tetőtérhez. Ha pedig mindeközben bármi kérdésünk felmerülne, fel tudjuk tenni a témában jártas szakembernek. A tanácsadó segít a választásban, és az aktuális kedvezményekre és csomagajánlatokra is felhívja a figyelmet, emellett VELUX kereskedőt és tetőtéri ablak beépítőt is tud ajánlani.   

Természetesen nem mindenki szeret online tájékozódni. Valakinek előbb élőben kell látnia, hogy el tudja képzelni és csak utólag nézi vissza emlékeztetőül a lehetőségeket. A VELUX bemutatóterem mindenki előtt nyitva áll, akár pár percre, akár hosszabb időre érkezik a látogató.  


Ezt a bejegyzést 2022. november 2-án tettük közzé.