A prémium üvegezésű tetőablakok előnyei

Az elmúlt időszakban talán mindenkire igaz, hogy több időt töltött otthon. A bezártság, az otthoni munkavégzés/tanulás vagy épp tanítás során felnagyítódtak olyan részletek, amik korábban talán fel sem tűntek. Hangosabb lett a szomszéd, huzatosabb a dolgozósarok vagy épp a gyerekszoba.  Felértékelődött a kilátás, a felröppenő madarak látványa, az égboltot kettéhasító repülők, lengedező faágak, a természetes fény és a friss levegő. Ezek mindegyike igazolja, hogy megéri 3 rétegű, prémium tetőablakot választani!

 

Napjainkban felértékelődött számunkra, hogy kontrollt gyakorolhassunk életünk fölött: kizárhassuk a külvilágot és zavartalanul pihenhessünk vagy épp dolgozhassunk, tanulhassunk, otthonunk biztonságában lehessünk.  

Az új 3 rétegű VELUX Standard Plus tetőablakok energiahatékonyságot és számos előnyt kínálnak, például extra hangszigetelést, esőzajcsökkentést és könnyen tisztuló bevonatot. 

 

Csökkenő rezsi 

Továbbfejlesztett, extra hővédő bevonatot kaptak, amik az innovatív, fekete TPS távtartókkal kiegészülve jobb energiahatákonysági paramétereket eredményeznek.  

 

Pihentető, biztonságos csend 

Az üvegrétegek összességében 30%-kal vastagabbak, mint a korábbi termékek, így hatékonyabbak a zajszigetelésben is. Nemcsak a szomszédos játszóteret vagy a folyton flexelő szomszédokat zárhatjuk ki, de az esőkopogást is.  

 

Tiszta kilátás 

A külső réteg egy speciális, könnyen tisztuló és mosható bevonatot kapott, amin a szerves szennyeződés az UV-sugárzás hatására könnyedén lebomlik, amit majd az eső egyszerűen lemos.  Így biztosítva van a zavartalan, tiszta kilátás. 

 

Bővebb információ és termékkínálat: https://www.velux.hu/vasarlas/standardplustetoablak  

 

Te milyen szempontok alapján választasz új nyílászárót? Írd meg hozzászólásban! 

 


Ezt a bejegyzést 2021. november 22-én tettük közzé.