Erkély a háztetőn?

Tetőtéri helyiségeink egyik nagy nyeresége lehet az a kilátás, ami egy szinttel lentebb nem áll rendelkezésünkre. Itt adott a nyugalom és a zavartalanság, ha egy kicsit elvonulnánk. Éppen ezért hálószobánkat gyakran a felső szintre álmodjuk meg. Tervezgetés közben, amikor ötleteket gyűjtesz és böngészel a témábante is találkozhattál már tetőerkéllyel. Ez azon túl, hogy a padlótól a mennyezetig biztosítja a kilátástegyedülálló élményt nyújt, ahogyan kapcsolatot teremthetsz általa a kinti környezettel. Ha valami kifejezetten exkluzív és egyedi megoldást keresel a hálószobába, akkor most megtaláltad!  

 

Tetőerkély: egy álomból valóság 

A VELUX CABRIO® tetőerkély műszakilag kifejezetten a ferde falsíkokra, azaz a tetőbe lett kitalálva. Első pillantásra nem is sejteti, hogy mire képes. Zárt állapotában csupán két egymás fölé épített tetőtéri ablaknak tűnik, de pár mozdulattal erkéllyé nyitható.  A varázslat csak egy karmozdulat!

Hogyan működik? A felső ablak felfelé nyílik, az alsó pedig kifelé billenthető. Megjelenik egy korlát is és máris élvezhetjük az erkélyhatást: biztonságosan kiállhatunk, hogy élvezzük a kilátást és megcsodáljuk a naplementét.  Akár a reggeli kávéd elfogyasztásának tökéletes helyszíne is lehet!

A jó hálószoba ismérve, hogy zavartalanul alhatunk, pihenhetünk. Ehhez elengedhetetlen az is, hogy teljesen be tudjunk sötétíteni. Természetesen a VELUX CABRIO® tetőerkély olyan prémium megoldást jelent, ami ebben is helytáll, hiszen a rászerelhető VELUX fényzáró rolókkal 99,9 százalékos sötétséget érhetünk el a nap bármely szakában. 

  VELUX-CABRIO-tetoerkely-136645-01-XXL

Mennyibe kerül? 

A varázslathoz bizony bele kell nyúlni a pénztárcába. Bruttó 730-900 ezer forint a VELUX CABRIO® tetőerkély és a beépítéshez szükséges burkolókeret fogyasztói ára, mérettől és üvegezéstől függően. A beépítés munkadíja sem átlagos, akár 3-4-szeres is lehet, mint egy általános tetőablak esetén. Magasabb az élő munka és szakértelem igény, mert többek közt szarufa kiváltást, speciális ácsmunkát is igényel. Tehát ha valaki minden nap átélné a luxus élményt VELUX CABRIO® tetőerkéllyel, akkor darabonként kb. bruttó 1,5-2 millió forintot számolhat rá.  

Te el tudnád képzelni ezt a megoldást otthon? Írd meg hozzászólásban!

Ezt a bejegyzést 2020. február 8-án publikáltuk.