Ha meg tudod álmodni, meg tudod valósítani!

Mint minden jó történet elején, most is visszanyúlunk egészen a kezdetekig. Becséri Jánossal, a BMI Bramac Rendszermesterével készült interjúból kiderül, hogy már több mint két évtizede, 1996 óta foglalkozik tetőfedéssel és minden évben részt vesz a gyártói továbbképzéseken, de arra is ügyel, hogy alkalmazottjai is mindig megismerjék a különböző új termékeket.


Irányelvek a tetőfedésben 


„A legfontosabb, hogy egy tetőfedő naprakész legyen, ismerje a gyártók előírásait és alkalmazástechnikáit, illetve az ÉMSZ irányelveit is. 

Én, ha felnézek egy új vagy akár egy felújított tetőre, egyből tudom, hogy azt mennyire képzett szakember készítette: a szellőzők, hófogók elhelyezése, a ki- és beszellőzés helyes kialakítása egy tetőn elengedhetetlenül fontos, mint ahogy a vápák, élek kialakítása is. Sajnos nagyon sok helytelenül kivitelezett munkát látunk a mai napig.” 

A tetőfelújításba kezdőkkel vagy építkezőkkel való kommunikációval kapcsolatban a következőt tudtuk meg Jánostól: 

„Mindig átbeszélem a megrendelővel a tető megvalósítása kapcsán felmerülő kérdéseket; meghallgatom, milyen kéréseik, igényeik vannak, én felsorolom az egyes előnyöket és hátrányokat, de a konkrét kivitelezésbe nem igazán engedhetek beleszólást, hiszen engem azért hívtak, hogy az álmukat, egy remek háztetőt megvalósítsunk, mert a tető a házon a korona!” 

VELUX_2023február-1140

Külön kiemelte a Bramac termékekkel való munkát is: 

„A Bramac termékek, kiegészítők alkalmazását azért tartom fontosnak, mert a termékek minőségiek, jól lehet velük dolgozni, az alkalmazásuk könnyű, illetve a gyártói tanfolyamokon meg is tanuljuk ezek használatát. Nem utolsó sorban pedig van mögötte név és garancia!” 

A referenciái közül nagyon sok jó munkát tudna kiemelni, de az mindben közös, hogy megvolt bennük a kellő szakmai kihívás és szépség is egyben. 

Becséri János azt vallja: „ha meg tudod álmodni, meg is tudod valósítani!” 

bramac-banner


Ezt a bejegyzést 2023. január 28-án tettük közzé.