Kérdések tetőfelújításkor: ezért érdemes velük a gyártóhoz fordulni

A tetőépítéskor felmerülő kérdésekre a válaszokat érdemes ott keresni, ahol a szakértelem és a minőség találkozik: ez pedig nem más, mint maga a gyártó, aki a profi alapanyagokat is szolgáltatja tetőnkhöz.

Mielőtt a tüzépre mennénk megvásárolni a tetőfedéshez szükséges alapanyagokat, legelső lépésként ajánlott a gyártóval felvenni a kapcsolatot, ha tetőfelújításról- vagy építésről van szó. Náluk nincs naprakészebb a témában, így már a kezdetektől szakszerű tanácsokkal tudnak ellátni minket. 

Sok hasznos tanácsot és tapasztalatot olvashatunk az interneten, ám hitelességükben nem lehetünk biztosak, számos tévhittel, nem helytálló, ellentétes információval találhatjuk szembe magunkat. Sajnos még a megbízhatónak tűnő forrásból származó adatokat sem szabad készpénznek venni: a szakmai fórumokon lévő kivitelezők és ácsok sem tudnak mindig száz százalékos választ adni, hiszen ismereteik nem minden esetben átfogóak. Ezzel szemben a gyártók tisztában vannak a legújabb anyagokkal és technológiákkal termékeiket ők ismerik a legpontosabban. 

Az első cseréptől a kész tetőig konzultáljunk a gyártóval, így elkerülhető a túlköltekezés, de az is, hogy a mennyiségeket becsüljük alul vagy túl. Ez az anyagiak szempontjából is fontos, hiszen senki sem szeretne túl nagy árat fizetni egy ekkora volumenű felújítás vagy építkezés során. 

Ha pedig már megvannak az alapanyagok, ugyancsak érdemes az adott gyártó által ajánlott specialisták segítségét kérni, akik teljes mértékben tisztában vannak a márka modelljeivel, tulajdonságaival, így nem lehet gond az építésnél, felhelyezésnél sem. A Terrán több szolgáltatásával is igyekszik megkönnyíteni a tetőkérdésekben érintett vásárlók helyzetét, ácskereső szolgáltatásával például biztosak lehetünk abban, hogy gondos kezek közé kerül otthonunk éke. 

Terran-Generon-Spolar-testimonial-1140 

Tetőt egy életre választunk, éppen ezért fontos átgondolni a garanciális kérdéseket is. A Terrán élen jár abban, hogy tetőelemeire akár 50 évre is vállal garanciát, sőt mivel 100%-ban magyar vállalat, sérülés (vagy a napelemes tetőcserepeknél meghibásodás) esetén gyorsan és egyszerűen megoldható a csere. 

terran-blog


Ezt a bejegyzést 2021. október 14-én tettük közzé.