Milyen cserepet válasszunk?

Amikor építkezünk vagy felújítunk, alapvető kérdés, hogy milyen cserép illik otthonunkhoz. A cserepeknek nemcsak védelmi, hanem esztétikai funkciója is van, hiszen ez adja meg házunk végleges hangulatát. Számít a színe, formája, ára, tömege és fontos az is, milyen felületkezelési lehetőségek állnak rendelkezésre.

 

Synus: ha fontos a tetőcserepek súlya 

Amikor egy már meglévő épület cserepeit szeretnénk cserélni, fontos kérdés, hogy házunk tetőszerkezete elbírja-e majd az újakat. Ha fontos a tetőcserepek súlya, akkor tökéletes választás a Construma-díjas Terrán Synus. Népszerűsége kettősségben rejlik: beton alapanyagának és kialakításának köszönhetően egyszerre erős, de tömegét tekintve könnyű, így kevésbé terheli a tetőszerkezetet. Felújítást tervezők és új építésű házakban gondolkodók egyaránt előszeretettel választják.  

 

Sokféle színben, prémium felületkezeléssel 

A Synus tetőcserép kilenc színben érhető el a modern sötét árnyalatoktól, a téglavörösön át, egészen a meggypirosig. Ráadásul a Terrán legkönnyebb termékcsaládja négyféle felületkezelési eljárással kapható. 

A meggypiros és mogyoróbarna tetőcserepek minden eddiginél tartósabb színéről a ColorSystem, míg a tégla, fekete és sötétbarna tetőcserepek rendkívüli simaságáról és ellenállóképességéről az Elegant metódus gondoskodik. 

A Resistor a Synus Korall, Carbon és Mocca termékeknél a fokozott színvédelmen túl rendkívül ellenálló, kemény, kiváló kopásállósággal rendelkező felületet biztosít.  

A Synus Moon sötét tónusú cserepeknél a ClimaControl prémium eljárással a tetőcserepek közel 60 százalékkal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el. Ezzel csökken a tetőtérre nehezedő hőteher, és jóval komfortosabban érezzük magunkat. 

 

TetőtÉpítek: ahol mindenre választ kapunk 

A Terrán TetőtÉpítek felületén minden, tetőépítéssel kapcsolatos kérdésre választ kapunk. Részletes adatok, információk mellett referenciafotók, kalkulátorok, kisfilmek és edukációs anyagok is segítik a tervezést, könnyítik meg a vásárlást, sőt a kivitelezést is. 

 

terran-synus

 


Ezt a bejegyzést 2023. május 8-án tettük közzé.