Tavaszi inspiráció tetőfelújításhoz

A tavasz a megújulás időszaka, így a felújítás megtervezésére sem találhatnánk jobb időpontot. Járj nyitott szemmel, inspirálódj, és vessz el egy kicsit a BMI Bramac referenciaházainak világában!

Érezd magad a csillagok között!

Ha a csillagokra gondolunk, olyan jelzők jutnak eszünkbe, mint a fényes, a ragyogó, de ma már a magas minőségre is könnyen asszociálunk, elég csak a hoteleket vagy az éttermeket említenünk. Nem véletlen tehát, hogy a képen látható tetőcserép éppen a Star elnevezést kapta, hiszen joggal tekinthető a tetőcserepek etalonjának különleges gyártási módszerének jóvoltából. 

De mitől is olyan egyedi? A szendvicstechnológiának köszönhetően a betoncserép különleges, fényvisszaverő felülete fényes és sima, ugyanis jellegzetessége abban rejlik, hogy három rétegből tevődik össze: egy anyagában színezett beton cseréptestből, egy finom szemcseszerkezetű cementpép-rétegből és az egyedülálló Star felületkezelésből. A barna metál színű BMI Bramac Platinum Star tetőcserepek az otthonosságot és a biztonságérzetet egyaránt megteremtik, a fémes csillogás pedig méltán megkoronázza a tetőt. 

bmi_bramac_platinum_star_szeged-1140

 

Légy részese a természetnek!

Ki ne ülne ki szívesen egy ilyen erkélyre elfogyasztani a reggelijét egy gyönyörű kilátás és madárcsicsergés kíséretében? A kétszintes családi háznak kifejezetten egyedi jelleget kölcsönöz a középen elhelyezkedő emeleti és földszinti terasz, a ház mellett elnyúló növényterasz, és természetes hangulatát csak fokozza a téglavörös BMI Bramac Tectura beton tetőcserép. A Novo felületkezelés nagyfokú szín- és UV-védelmet nyújt a tetőcserépnek, így ugyanolyan élénk marad később is, mint új korában. 

A kortárs formatervezés, a terméskővel díszített homlokzat, a fa teraszburkolat és a téglavörös tetőcserép kombinációja a házat egyszerre teszi elegánssá, de mégis otthonossá. 

bmi_bramac_tetok_1-1140

bramac-pin 


Ezt a bejegyzést 2022. március 11-én tettük közzé.