Tetőablakválasztás a kanapéról: bemutatkozik a VELUX virtuális bemutatóterem

Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy mennyi féle tetőablak közül választhatunk. Ha már a típus megvan, még jó pár tulajdonságot is tisztázni kell, akárcsak egy autó vásárlásánál a szalonban. Ne aggódj, nem fogunk több oldalas, ajtótámasznak használt katalógusokkal terhelni. Annál egy sokkal szórakoztatóbb megoldást mutatunk, ami bevezet a tetőablakok sokszínű világába. Tarts velünk!

A VELUX virtuális bemutatóterembe tett látogatásért nem kell a kényelmes kanapéról felállni. Bárhol, bármikor beléphetünk, hogy tegyünk ott egy virtuális sétát. Akár számítógépről, akár telefontról vagy tabletről is megnyithatjuk. Lehetünk otthon, a buszon, a strandon vagy akárhol, nem kell órákat rászánni egyszerre, hogy mindent megismerjünk. Ha csak pár szabad perced jut rá egyhuzamban, akkor a saját tempódban, több nap alatt is körbejárhatod.  

Mit találunk a VELUX virtuális teremben? 

A virtuális bemutatóterembe tett barangolás során megismerkedhetünk a sokszínű VELUX tetőablakokkal. Egyesével megnézhetjük őket közelebbről egy-egy rövidke videó vagy leírás kíséretében. Megtudhatjuk, hogyan néz ki közelről, hogyan nyílik, mik az előnyei, kiknek érdemes az egyes típusokat választania és miért. Lehetőségünk van a tetőablakok között sétálni, összehasonlítani őket. A monitor falhoz illesztésével azt is meg tudjuk nézni, vajon a kiszemelt darab passzol-e a tetőtérhez és igényeinkhez.  

A virtuális bemutatóteremben rengeteg kérdésünkre találunk választ. Az oldal végig vezet a kulcskérdéseken, amiket a típus kiválasztása után érdemes még átgondolnunk. Például, hogy alul vagy felül legyen-e a tetőablak nyitókarja, milyen típusú és vastagságú legyen az ablaküveg, milyen kerettel készüljön vagy éppen milyen extra, okos, automatizált funkciókkal öltöztessük még fel a választott tetőablakot.  

A klasszikus formájú tetőablakok mellett megnézhetünk, milyen egy VELUX tetőterasz vagy tetőerkély, ötleteket kapunk, hogyan tárulhat elénk a tetőtérből az éjjeli csillagos égbolt, vagy hogyan képzeljünk el egy napelemes tetőablakot. Az oldalon előzetes kalkulációkat is kapunk az árakat illetően.  

Kiknek ajánljunk? 

Bárkinek, aki szeretne betekintést nyerni a tetőablakok világába, de nincs ideje órákat eltölteni egy bemutatóteremben vagy körülményes lenne az utazás, esetleg vidékről csak célirányosan, a tetőablakok véglegesítése miatt látogatná meg a fővárosi bemutatótermet. A VELUX virtuális bemutatóteremben látványosan szemléltetik a lehetőségeket, és bár nyilván nem helyettesíti a fizikai látványt és érintést, benyomásokat, kényelmes módja az előzetes tájékozódásnak. Miután leszűkítettük a lehetőségeket, érdemes ténylegesen ellátogatni a budapesti bemutatóterembe, hogy élőben is szemügyre vehessük a kiszemelt típusokat. Ha a fizikai látogatás után még mindig nehéz a döntés vagy szeretnénk feleleveníteni a megismert tetőablak-megoldásokat, bármikor újra és újra besétálhatunk a virtuális bemutatóterembe. 

Kellemes időtöltést kívánunk a virtuális nézelődéshez!  


Ezt a cikket 2022. augusztus 5-én tettük közzé.