Tetőfelújítás Generon napelemes tetőcseréppel

A megemelkedett rezsiköltségek, valamint a még kedvező szaldós elszámolási rendszer aktuálissá teszik az energetikai fejlesztést, amihez ideális opciót nyújt a tisztaenergia-termelésre alkalmas Generon napelemes tetőcserép. A Terrán fenntartható megoldásával és néhány hasznos tudnivalóval a tetőfelújítási döntés is egyszerűbbé válik.

 

Egy megfelelően kivitelezett ingatlanfejlesztés nemcsak az esztétikai élményt növeli, de általa megemelkedik otthonunk értéke, csökkenhetnek rezsiköltségeink, energiatakarékosabbá, fenntarthatóbbá válhat lakóhelyünk. Felújítani, modernizálni rövid- és hosszútávon is megtérülő befektetés, ehhez kínál megoldást a Terrán Generon napelemes tetőcserép. 

Fenntarthatóan a Terránnal: Generon 

A még kedvező szaldós elszámolási rendszer miatt számos háztartás tervezi napelem telepítését a közeljövőben. A Terrán saját zöldenergia-termelésre alkalmas napelemes tetőcserepe, a Generon, ahol minden cserép külön-külön szolárpanelként működik. A termék tökéletesen illeszkedik a tető síkjába, tartósságát többek között a betoncserép adja. A napelemes tetőcserép a magyarországi gyártásnak köszönhetően minden vásárló számára gyorsan elérhető. Mára már 425 épületnél, megközelítőleg 205.000 db beépített modullal bizonyított. 

A vásárlók tájékoztatása kiemelt cél 

A több mint százéves Terrán a környezettudatosság mellett abban is elkötelezett, hogy mind a szakértőknek, mind a vásárlóknak informatív tudásanyaggal szolgáljon.  

A Terrán szakmai felületén a szükséges információk mellett szakértői segítséget is kaphatunk. Néhány gombnyomással megtalálhatjuk azt a szakembert, aki segíti álmaink otthonának megvalósulását, sőt Generon Specialistákra is kereshetünk. A termék már közel 200 kereskedésben elérhető, az értékesítők listája szintén megtalálható a Terrán weboldalán. 

A tetőépítés vagy –felújítás előtt állókat a Terrán TetőKalkulátor segíti: a tetőcserepek mellett, a Generonra és az ereszcsatorna-rendszerre is díjmentes, nagyságrendi árajánlat készíthető. 

 

terran-generon-tetocserep-1


Ezt a bejegyzést 2022.12.16-án tettük közzé.