Hol és hogyan válasszak tetőablakot, tetőbe illeszthető ablakot?

Legyen szó új ház építéséről vagy felújításról, a nyílászárók tervezését nagyban segíti, ha a képzelőerőnkön túl valamilyen vizuális eszköz is a rendelkezésünkre áll vagy akár a valóságban is megnézhetjük a lehetséges opciókat. Ebben a bejegyzésben arról olvashatsz, milyen ingyenes elérhető segítséget vehetsz igénybe. Tarts velünk!

 

Akár építkezésről, akár felújításról/átalakításról van szó, a nyílászárók tervezése gondos utánajárást igényel, hiszen ezek esetén hosszú távú megoldást keresünk, amihez évtizedekig nem kell majd hozzányúlni. Éppen ezért érdemes rászánni azt az időt és energiát, ami a számodra tökéletes megoldás megtalálásához vezet. 

 tetoablak-tervezese-ID10045106_118202-02-L

Szerencsére ma már nem vagy magadra hagyva némi általános, termék brosúrával. Persze azok is hasznosak, és segíthetnek a tájékozódásban, de kevésbé alkalmasak a termékelőnyök és különbségek szemléltetésére valós használatuk során.  

A VELUX virtuális bemutatóterem a nap 24 órájában „nyitva tart”, kényelmesen elérhető online, ingyenesen. Itt szemrevételezheted beépített állapotukban is a tetőbe illeszthető ablakokat, legyen szó tetőablakról, lapostetős felülvilágítóról, fénycsatornáról, tetőerkélyről, szemügyre veheted az okos otthon rendszert, és szinte megérintheted a különböző színű árnyékolókat is. Ide érdemes lehet vissza-visszatérni, újra megnézni a képeket, videókat, elolvasni a leírtakat és átgondolni, melyik helyiségbe melyik megoldást célszerű választani. 

tetoablak-ID10175612_6R3A7491_kkv02 

De persze innen sem kell egyből a webshopba vagy az értékesítőhöz rohanni, hiszen van lehetőség arra is, hogy személyesen is megnézd a szimpatikus termékeket. Ennek előnye azon túl, hogy megérintheted, kipróbálhatod a termékeket, a helyszínen lévő szakemberektől szakmai segítséget is kapsz, így könnyebben megértheted az egyes típusok egyedi termékelőnyeit, megválaszolják a felmerülő kérdéseidet, segítenek a döntésben vagy kérhetsz visszaigazolást a döntésedről. Ráadásul a tanácsadó bemutatja az aktuális kedvezményeket, csomagajánlatokat, és még kereskedőt és tetőtéri ablak beépítőt is ajánl, ha igényled. Természetesen még itt is dönthetsz a gondolkodás mellett, és hazaérve bármikor újra felkeresheted a VELUX virtuális bemutatótermet, ahol már az előzetesen megszerzett tudással és tapasztalattal felvértezve folytathatod a célzott nézelődést. 

Ha pedig már biztos vagy a döntésedben, megrendelheted a kiválasztott termékeket a VELUX webshopjából is vagy ellátogathatsz VELUX tetőbe illeszthető megoldásokat kínáló értékesítőhöz. 

 

Neked ajánljuk ezeket a korábbi bejegyzéseinket is: 

Tetőablakválasztás a kanapéról: bemutatkozik a VELUX virtuális bemutatóterem 

Virtuális vagy valódi bemutatóterem, melyiket, mikor válasszam? 

Milyen szempontok alapján válasszak tetőablakot? 

Ismerd meg tetőbe illeszthető ablakok fajtáit! 

 


Ezt a bejegyzést 2023. augusztus 26-án tettük közzé.