Újgenerációs termékek a Terrán kínálatában

Ismét innovációban gazdag időszakot tudhat magáénak a Terrán. A Zenit és Rundo tetőcserepek geometriájában történt fejlesztés számos előnnyel bír, ráadásul tökéletesen kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is. Tetotepitek.hu néven pedig új, tematikus oldalt indít a cég, amelyen hasznos és érdekes tartalmakkal segíti a tetőfedés előtt állókat a nagy döntés meghozatalában.


Második generációs sík termékek a Terrán kínálatban


Megerősített Zenit és Rundo cserepekkel frissül ősztől a Terrán Tetőcserép termékportfóliója. A felületkezelési rendszer, mely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető, a sík terméken is bevezetésre kerül, így a kínálat még jobban áttekinthető lesz, a kor kivitelezői, vásárlói és kereskedői igényeit ezáltal maximálisan lefedve. A cég fejlett gyártástechnológiája, a mérnöki szaktudás, továbbá a sokéves tapasztalat tette lehetővé, hogy új szintre lépjen ez a termékkategória.


Még korszerűbb lett a Zenit és Rundo tetőcserepek bordázottsága, emellett módosul a horonykapcsolat kialakítása. A legújabb innovációnak köszönhetően nagyban megnő a termékek törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállóssága.

megerositett-termek-zenit-1200x1200 megerositett-termek-rundo-1200x1200-1

 


Letisztult design a tetőn


A Terrán ZENIT tetőcserép a gyártó egyik legmodernebb terméke, amely új irányzatot teremtett a tetőfedésben dinamikusabb, erősebb megjelenése okán. A ZENITTEL felszerelt tető nem mindennapi megjelenést kölcsönöz az otthon számára, kiemeli azt a környező ingatlanok közül. Az új termékek a már ismert felületkezelésekkel (ColorSystem, Elegant, Resistor, ClimaControl) lesznek elérhetőek.

 

Gondolj már most a jövőre!


Ha valaki elkötelezett a környezettudatos, fenntartható építészet mellett, de későbbre tervezi napelemes tetőcserép beszerzését, annak is kitűnő választást jelent a ZENIT. A termékcsalád elemeinek mérete és formája ugyanis kompatibilis a Terrán Generon napelemes tetőcseréppel, tökéletesen illeszkednek annak paneleihez, és belesimulnak a tető síkjába.

 

A naprakész tető


A Generon napelemes tetőcserép egy forradalmi innovációnak köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre, azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított.

Terran-PRcikkkep-Generon-ClimaControl


A tetőcserepek új generációja így kompromisszumok, lemondások nélkül termel energiát az otthon lakói számára.


Tetőt építek a Terránnal


A Terrán annak érdekében, hogy minél alaposabb és megbízhatóbb, naprakész információkkal szolgáljon vásárlóinak, létrehozta tetotepitek.hu tematikus portálját, amelyen könnyedebb tartalmakkal, inspirációkkal, ötletekkel segítik a felhasználókat, de komolyabb szakértői cikkeket is publikálnak, melyek a döntéselőkészítésben nyújtanak támogatást. Minden tartalmat szakértők lektorálnak, így megbízható háttértámogatást nyújtanak tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Az oldalon többek között tető kalkulátorral, ingyenesen igényelhető tetőfólia kiadvánnyal is segítik az érdeklődőket.

banner


Ezt a bejegyzést 2020. szeptember 3-án tettük közzé.