Tavaszi inspiráció tetőfelújításhoz 2. rész

A tavasz a megújulás időszaka, így a felújítás megtervezésére sem találhatnánk jobb időpontot. Járj nyitott szemmel, inspirálódj, és vessz el egy kicsit a BMI Bramac referenciaházainak világában!

  

Eleganciából sosem elég 

Manapság egyre több mindenben követjük a modern, letisztult, minimalista irányt, legyen szó lakberendezésről, kertről vagy akár a tetőről. Egy jól megválasztott tetőcserép egy színben hozzáillő vakolattal rendkívül elegáns látványt nyújt: nincs is erre jobb példa egy antracit színű BMI Bramac Római Protector tetőcserépnél, fehér fallal párosítva!  

bramac-romai-protector 

A ház modern megjelenéséhez és délvidéki hangulatához hozzájárul a lágy, hullámos tetőcserép. Fedésképével kiválóan beleillik környezetébe, ugyanakkor mégis kitűnik egyediségével, mely nemcsak kinézetének, hanem a Protector felületnek köszönhetően, a szélsőséges időjárási viszonyokkal szembeni teherbírásának is tulajdonítható. 

  

Sziesztázz otthon, mediterrán környezetben! 

Nem kell elutaznod Spanyolországig, ha mediterrán életérzésre vágysz, elég a BMI Bramac Adria tetőcserepet választanod otthonod tetejére, és még rossz időben is megőrizheted tavaszi-nyári hangulatod! A meleg színek tökéletesen passzolnak a montano árnyalathoz, így a képen látható fallal teljes az összhang, ugyanakkor izgalmas lehet egy hidegebb színnel való kombináció is. 

bramac-adria-tetocserep 

A nyugalmat árasztó, romantikus légkört teremtő tetőcserepet nemcsak háromrétegű, többszínű rusztikus felülete és lágy hullámai miatt érdemes választani, hanem azért is, mert gyártása során színezett cementpépet használnak, így eggyé válik az alaptesttel és a színét az idő múlásával is megőrzi. 

 

Ne hagyd ki a cikkünk 1 részét sem, olvasd el itt! 

 

bramac-ig-inspiracio 


Ezt a bejegyzést 2022. április 13-án tettük közzé.