Mi az a VELUX Touch?

Tartsd kézben az irányítást! Egyetlen felületről minden VELUX elektromos és napelemes árnyékoló és redőny, illetve tetőtéri ablak működése irányítható. Ennek az intelligens otthoni vezérlőrendszernek az irányító panelja a VELUX Touch. Nézzük meg közelebbről!  

Egyetlen távirányító elegendő ahhoz, hogy minden VELUX elektromos és napelemes tetőablakot, redőnyt és külső árnyékolót kényelmesen működtethess. A VELUX Touch egy többfunkciós, érintőképernyős távirányító. A távvezérlővel csoportosíthatod a termékeket és optimalizálhatod az otthonod beltéri klímájáért felelős rendszer irányítását. 

Velux-Touch-ID10135232_XXL  

Nincs szükség különleges műszaki ismeretekre a telepítéséhez és használatához, csupán a dobozában található telepítési útmutató lépéseit kell követni. Igényeid szerint beállíthatod a napfény és beáramló levegő mértékét is. 

Milyen előnyökkel jár? 

  • Miközben még úton vagy, már szellőztethetsz! 15 perces időzítő segítségével átszellőztetheted a helyiséget, a szellőztetés végeztével pedig a VELUX Touch bezárja a tetőablakot. 
  • Mozgásérzékeléssel aktiválódik. A beépített közelségérzékelő segítségével csak a készülék elé kell állni és máris aktívvá válik a kijelző, kézbe veheted az irányítást. 
  • Személyre szabható kezelőfelület, csoportosíthatod az eszközeidet. 
  • Egyszerű, letisztult kialakítás, könnyű kezelhetőség a család minden tagjának.  

Tudj meg többet róla: https://www.velux.hu/termekvalasztek/smart-home/velux-touch  

  

Olvasd el ezeket a korábbi cikkeinket is! 

Automatizált, ütemezett szellőztetés VELUX tetőablakkal 

Biztonságban a tetőtérben nyári rapszódia idején is 

Milyen árnyékolók léteznek lapostetős felülvilágítóhoz? 

Védekezz a pára ellen a tetőtérben: VELUX ACTIVE 

Legyen több időd a szerelemre! Okos megoldások a tetőtéri hálóban 

 


Ezt a bejegyzést 2023. augusztus 4-én tettük közzé.